Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
1 kg Sealiha või veiseliha
1 tk Sibul
2 sl Õli
3 sl Nisujahu
8 dl Lihapuljong
3 sl Tomatipüree
1 tl Paprikapulber
Petersell
Sool
Must pipar
MARINEERITUD PEEDISALAT
500 g Peet
1 sl Köömen
2 sl Suhkur
2 dl Lahjendatud äädikas
Valmistamine
1. Lõika liha kuubikuteks ja pruunista koos ribastatud sibulaga rasvaines. Puista üle jahuga ja sega läbi. Lisa puljong ja tomatipüree, hauta 20 minutit ehk kuni liha on pehme. Maitsesta soola, pipra ja paprikapulbriga.
2. Raputa peale hakitud peterselli. Serveeri kastet keedetud kartulite ja peedisalatiga.
3. Salati valmistamiseks keeda peedid, koori ja tükelda. Lao peeditükid kihiti salatikaussi, puistates iga kihi vahele köömneid ja suhkrut. Vala üle lahjendatud äädikaga ning lase maitsestuda 1 tund kuni üle öö.
Kommentaarid (0)