Kartulisalat tursamaksaga
Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
6 tk Kartul (keedetud)
75 g Tursamaks (konserv)
1 sl Kappar (väike)
1 tk Punane sibul
6 tk Kirsstomat
Roheline sibul
Roheline salat
Valmistamine
1. Lõika kartulid suurteks viiludeks.
2. Haki sibul ja roheline sibul ning poolita kirsstomatid.
3. Tõsta kausipõhja rohelisi salatilehti ja aseta nende peale kõik hakitud komponendid.
4. Kõige viimasena lisa salatile õlist võetud tursamaks.
HEA TEADA!
* Tursamaks on hea rasvane, aga kui tunned, et salat jääb siiski kuiv, võid lisada ka kerge sidruni-õlikastme.
* Ära sega salatit enne läbi, sest tursamaks teeb salati sogaseks. Las iga sööja segab salatit parem ise.
Kommentaarid (0)