Kalatoitude retseptid

Kartulisalat tursamaksaga 

Angelica Udeküll, 8. juuni 2014, 23:22
Kartulisalat tursamaksagaFoto: Daisy Lappard

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
6 tk Kartul (keedetud)
75 g Tursamaks (konserv)
1 sl Kappar (väike)
1 tk Punane sibul
6 tk Kirsstomat
Roheline sibul
Roheline salat

Valmistamine

1. Lõika kartulid suurteks viiludeks.

2. Haki sibul ja roheline sibul ning poolita kirsstomatid.

3. Tõsta kausipõhja rohelisi salatilehti ja aseta nende peale kõik hakitud komponendid.

4. Kõige viimasena lisa salatile õlist võetud tursamaks.

HEA TEADA!

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee