Kiudainerikkad toidud

Romi kaeralaastud 

Hele-Mai Alamaa, 9. juuni 2014, 03:01
Romi kaeralaastud Hele-Mai Alamaa
Absoluutne klassika, mis alati töötab. Maitseb kõi-gi-le!

Koostisosad
3 dl Kaerahelbed
1 dl Kuivatatud mustikad
1 sl Täisterajahu
1 tl Küpsetuspulber
0.5 dl Rafineerimata suhkur
100 g Või
1 tk Muna (suur)

Valmistamine

1. Sulata või. Sega jahu, küpsetuspulber, suhkur, kaerahelbed ja mustikad korralikult segamini. Lisa sulatatud või ja lõpuks muna. Lase 10 minutit tõmmata.

2. Soojenda ahi 200 kraadini ja küpseta 8–10 minutiga valmis imelised kuldkollased pätsikesed.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee