Kalatoitude retseptid

Kilu-munavõi 

Hele-Mai Alamaa, 9. juuni 2014, 00:39
Kilu-munavõiFoto: Hele-Mai Alamaa
 Värske ja kerge, soolane ja karge, hea Eesti toit.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 tk Muna
8 tk Vürtsikilufilee
2 kuhjaga sl Või (toasoe)
1 peotäis Karulauk
Must leib

Valmistamine

1. Keeda munad, koori ja vajuta kahvliga katki. Suru võiga segamini.

2. Haki karulauk ja kilu peeneks ning keera kõik segamini.

3. Rösti leib, määri viiludele koonerdamata katet, vajuta omavahel kokku ja lõika kolmnurgaks. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee