Mustsõstrased ribidFoto: Daisy Lappard
Lihatoidu retseptid
16. juuni 2014, 01:55

Mustsõstrased ribid

Kogus: kahele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
700 g Maitsestamata searibi
3 sl Musta sõstra moos
3 sl Lihapuljong
Sool
Must pipar

Valmistamine

1. Sega omavahel marinaadi komponendid ja määri ribid marinaadiga kokku.

2. Lase ribidel vähemalt poolt päeva maitsestuda.

3. Tõsta ribid ahjuvormi ja küpseta 150 kraadi juures 1,5 tundi. Poole küpsetusaja järel keera ribi vormis ümber.

4. Viimased 15 minutit küpseta ribisid grillrežiimiga, et anda neile mõnusalt krõbe iseloom.

5. Ribid on valmis, kui liha tuleb kondi küljest lah-

ti.