Lihatoidu retseptid

Tomatised ribid 

Angelica Udeküll, 16. juuni 2014 00:48
Tomatised ribidFoto: Daisy Lappard

Kogus: kahele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
700 g Maitsestamata searibi
5 sl Ketšup
1 sl Mesi
1 kaun Chipotle
Sool

Valmistamine

1. Haki chipotle-tšilli kaun ja sega omavahel kõik marinaadi komponendid.

2. Määri ribid marinaadiga ja lase vähemalt pool päeva maitsestuda.

3. Tõsta ribid ahjuvormi ja küpseta 150 kraadi juures 1,5 tundi. Poole küpsetusaja järel keera ribi vormis ümber.

4. Viimased 15 minutit küpseta ribisid grillrežiimiga, et anda neile mõnusalt krõbe iseloom.

5. Ribid on valmis, kui liha tuleb kondi küljest lahti.