Grillitud virsikud Kreeka jogurtigaFoto: Mari-Liis Ilover
Mari-Liis Ilover 15. juuni 2014 23:39
Puuviljad omandavad grillil eriti mõnusa karamellise maitse. Peale virsikute saab edukalt grillida ananassirõngaid, banaane (nagu lootsikuid, koorega ja pikuti pooleks lõigatult), paksemaid õunalõike, pirni-, nektariini- ja aprikoosipoolikuid.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
3 tk Virsik
6 sl Kreeka jogurt
6 sl Mesi
Metspähklid (hakitud)
Münt

Valmistamine

1. Lõika virsikud pooleks ja eemalda kivi.

2. Grilli mõlemalt poolt paar minutit, kuni virsikud on saanud grillitriibud ja seest läbi kuumenenud.

3. Tõsta igale sööjale taldrikusse üks virsikupoolik, selle kõrvale törtsuke Kreeka jogurtit.

4. Nirista nii virsikule kui ka jogurtile mett ja puista peale hakitud pähkleid.

5. Kaunista mündiga.