Mehhiko köök

Tomati-kurgisalsa 

Mari-Liis Ilover, 15. juuni 2014, 23:02
Tomati-kurgisalsaFoto: Mari-Liis Ilover
Iga grillroa lahutamatuks kaaslaseks on salat. Vahelduseks tavapärasele tomati-kurgisalatile proovi särtsakamat salsat.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
3 tk Tomat
1 tk Kurk (lühike)
1 tk Sibul
1 kaun Tšilli
1 küüs Küüslauk
2 sl Värske koriander (hakitud)
1 sl Oliiviõli
1 sl Laimimahl
0.5 tl Suhkur
Sool
Must pipar

Valmistamine

1. Lõika tomat ja kurk väikesteks kuubikuteks.

2. Haki sibul.

3. Eemalda tšillikaunast seemned, haki kaun peeneks.

4. Purusta küüslauguküüs.

5. Sega kõik ained omavahel, maitsesta soola, suhkru ja musta pipra-