Tomati-kurgisalsaFoto: Mari-Liis Ilover
Mehhiko köök
15. juuni 2014, 23:02

Tomati-kurgisalsa

Iga grillroa lahutamatuks kaaslaseks on salat. Vahelduseks tavapärasele tomati-kurgisalatile proovi särtsakamat salsat.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
3 tk Tomat
1 tk Kurk (lühike)
1 tk Sibul
1 kaun Tšilli
1 küüs Küüslauk
2 sl Värske koriander (hakitud)
1 sl Oliiviõli
1 sl Laimimahl
0.5 tl Suhkur
Sool
Must pipar

Valmistamine

1. Lõika tomat ja kurk väikesteks kuubikuteks.

2. Haki sibul.

3. Eemalda tšillikaunast seemned, haki kaun peeneks.

4. Purusta küüslauguküüs.

5. Sega kõik ained omavahel, maitsesta soola, suhkru ja musta pipra-

ga.