Itaalipärased grillitud räimedFoto: Mari-Liis Ilover
Kalatoitude retseptid
15. juuni 2014, 23:03

Itaaliapärased grillitud räimed

Kala on mugav grillida spetsiaalse resti vahel. Ka väiksemad kalad, nagu räimed, püsivad selle vahel kenasti ega kuku läbi resti ning neid on lihtne korraga ümber pöörata.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
500 g Räim
MARINAAD
1 sl Riivitud sidrunikoor
0.5 tk Sidrun (värskelt pressitud mahl)
4 küünt Küüslauk
2 oksa Rosmariin
4 sl Oliiviõli

Valmistamine

1. Haki küüslauk õhukesteks viiludeks, tükelda rosmariin väiksemateks tükkideks.

2. Sega kõik marinaadiained omavahel.

3. Hoia räimi pool tundi marinaadis.

4. Lao kalad resti vahele.

5. Grilli mõlemalt poolt u 5 minutit.