Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
15 min + 1–2 tundi külmkapis + 8–10 min grillil
Koostisosad
4 tk Kanafilee
1 tk Sidrun
Sool
CHIMICHURRI
2 küünt Küüslauk
0.5 tl Sool
1 peotäis lehti Petersell
1 sl lehti Pune
1 sl lehti Koriander
0.25 tl Cayenne'i pipar
0.25 tl Jahvatatud paprika
3 sl Oliiviõli
3 sl Punase veini äädikas
Valmistamine
1. Töötle hakitud küüslauk ja sool pastaks. Lisa hakitud ürdid, vürtsid ja õli ning töötle ühtlaseks. Sega hulka
äädikas. Lase u 15 min maitsestuda.
2. Lõika iga filee 4–6 tükiks. Pane kaussi, kalla peale chimichurri ja sega, nii et kana oleks ühtlaselt kaetud. Kata kauss toidukilega ja pane külmkappi – kuni 3 tunniks, mitte rohkem!
3. Võta 20 min enne küpsetamist kapist ja lükka fileetükid varrastele. Grilli 8–10 min, iga 2–3 min tagant ümber
keerates ja marinaadiga pintseldades. Võta tulelt, nirista lihale peale sidrunimahla ja maitsesta soolaga, kui vaja.
Kommentaarid (0)