Grillvardad ja värske ürditšatni
Kogus: viiele
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
Sealiha (kaelakarbonaad) või
500 g Seafilee
MARINAAD
1 tl Sool
3 sl Sidrunimahl
3 sl Oliiviõli
3 oksa Petersell (hakitud)
1 tl Tüümian või salvei (hakitud)
1 küüs Küüslauk (purustatud)
Must pipar (purustatud)
ÜRDITŠATNI
2 dl Koriander (värske)
2 dl Münt (värske)
1 tk Sidrun (värskelt pressitud mahl)
0.5 tl Sool
1 sl Suhkur
Valmistamine
1. Sega marinaadiained, lõika liha parajateks grilltükkideks ja pane marinaadi sisse. Pigista marinaadis olevaid lihatükke kätega, et maitse paremini liha sisse läheks. Lase marinaadis olla vähemalt 2 tundi kuni üleöö. Grilli vahetult enne serveerimist.
2. Pane kõik tšatniained purustajasse ja peenesta ühtlaseks. Kasuta kaste ära paari päeva jooksul – sobib
salatisse, liha maitsestamiseks jne.
Kommentaarid (0)