Linnuliha retseptid

Ürtidega kanafilee 

Pille Enden, 2. juuni 2014, 01:32
Ürtidega kanafileeFoto: Jaan Heinmaa
Kasuta kanaroa valmistamisel värskeid koduaia ürte. Tee lisandiks ports salatit ja kerge söök ongi olemas!

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
4 tk Kanafilee
1 dl Lehtpetersell (hakitud)
2 sl Pune (hakitud)
1 sl Sidrunikoor (riivitud)
3 küünt Küüslauk
3 sl Või
2 dl Kanapuljong
Sool
Must pipar

Valmistamine

1. Sega hakitud petersell ja pune, lisa riivitud sidrunikoor ning peenestatud küüslauk. Prae kanafileed võis kuldpruuniks (3–4 minutit kummaltki poolt). Maitsesta soola-pipraga ja tõsta kõrvale.

2. Eemalda pann pliidilt ja pane sinna pool ürdisegust. Tõsta pliidile tagasi. Lisa puljong ning kuumuta keemiseni.

3. Pane kanafileed pannile ja hauta kaane all 7–8 minutit. Raputa roale ülejäänud ürdid ja serveeri koos keedetud riisi ja värske salatiga.