Spargel salsa verde kastmes koos Parmesani ja hiidkrevettidegaFoto: Jaan Heinmaa
Kiudainerikkad toidud
26. mai 2014, 10:25

Spargel salsa verde kastmes koos Parmesani ja hiidkrevettidega

Salsa verde ehk nn roheline ürdikaste on sobilik kaaslane kevadisele värskelt keedetud hõrgule sparglile.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 kg Roheline spargel
SALSA VERDE KASTE
2 küünt Küüslauk
6 tk Anšoovisefilee
2 sl Kappar
8 dl Värsked ürdid (münt, basiilik, pune)
1 sl Dijoni sinep
2 tl Vedel mesi
2 sl Punase veini äädikas
0.5 dl Oliiviõli (külmpressitud)
SERVEERIMISEKS
Hiidkrevetid
Parmesan

Valmistamine

1. Keeda kooritud spargel soolaga maitsestatud vees küpseks.

2. Koori küüslauguküüned ja püreesta koos ülejäänud ainetega ühtlaseks pastaks.

3. Serveeri keedetud spargleid taldrikul koos kastme ja krevettidega. Laota peale Parmesani laaste.