Spargel salsa verde kastmes koos Parmesani ja hiidkrevettidega
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
1 kg Roheline spargel
SALSA VERDE KASTE
2 küünt Küüslauk
6 tk Anšoovisefilee
2 sl Kappar
8 dl Värsked ürdid (münt, basiilik, pune)
1 sl Dijoni sinep
2 tl Vedel mesi
2 sl Punase veini äädikas
0.5 dl Oliiviõli (külmpressitud)
SERVEERIMISEKS
Hiidkrevetid
Parmesan
Valmistamine
1. Keeda kooritud spargel soolaga maitsestatud vees küpseks.
2. Koori küüslauguküüned ja püreesta koos ülejäänud ainetega ühtlaseks pastaks.
3. Serveeri keedetud spargleid taldrikul koos kastme ja krevettidega. Laota peale Parmesani laaste.
Kommentaarid (0)