Kiudainerikkad toidud

Spargel salsa verde kastmes koos Parmesani ja hiidkrevettidega 

Lia Virkus, 26. mai 2014, 10:25
Spargel salsa verde kastmes koos Parmesani ja hiidkrevettidegaFoto: Jaan Heinmaa
Salsa verde ehk nn roheline ürdikaste on sobilik kaaslane kevadisele värskelt keedetud hõrgule sparglile.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 kg Roheline spargel
SALSA VERDE KASTE
2 küünt Küüslauk
6 tk Anšoovisefilee
2 sl Kappar
8 dl Värsked ürdid (münt, basiilik, pune)
1 sl Dijoni sinep
2 tl Vedel mesi
2 sl Punase veini äädikas
0.5 dl Oliiviõli (külmpressitud)
SERVEERIMISEKS
Hiidkrevetid
Parmesan

Valmistamine

1. Keeda kooritud spargel soolaga maitsestatud vees küpseks.

2. Koori küüslauguküüned ja püreesta koos ülejäänud ainetega ühtlaseks pastaks.

3. Serveeri keedetud spargleid taldrikul koos kastme ja krevettidega. Laota peale Parmesani laaste.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee