Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
1 pakk Knorr Fix spageti Carbonara maitsesegu
500 g Brüsseli kapsas ehk rooskapsas
2.5 dl Hapukoor 30%
2 sl Riivsai
500 g Lillkapsas
3 sl Mädarõigas
1 tk Tomat
2 küünt Küüslauk
Valmistamine
1. Puhasta brüsseli kapsad, lõika lillkapsas õisikuteks ja haki küüslauk.
2. Keeda brüsseli kapsad ja lillkapsas eraldi pottides õrnalt soolases vees kuni need on peaaegu pehmed, kuid veel veidi krõmpsud.
3. Sega Knorr FIX hapukoore, mädarõika ja küüslauguga.
4. Tõsta brüsseli kapsad ja lillkapsas ahjunõusse ning vala peale kaste. Küpseta 200 °C kraadi juures umber 35 minutit.
5. Küpsetamise lõpus puista peale saiapuru ja kaunista tomatitükkidega ning küpseta seejärel veel 5 minutit.
Kommentaarid (0)