Kogus: neljale
Koostisosad
SALAT
3 dl Kinoa
200 g Kirsstomat
300 g Spargelkapsas
2 dl Rohelised herned (külmutatud)
1 väike peotäis Münt
2 tk Laim (värskelt pressitud mahl)
3 sl Rapsiõli
Sool
Must pipar
LIHA
500 g Tallešašlõkk Mojito marinaadis
Valmistamine
Pese kinoa ja keeda madalala kuumusel soolakas vees pehmeks( u 15 minutit), nõruta sõelal. Samal ajal valmista ette köögiviljad. Jaga bokoli väikesteks õisikuteks, keeda 3 minutit ja nõruta sõelal. Vala herned sõelal keeva veega üle. Lase hetke jahtuda. Pese ja poolita kirsstomatid. Sega kokku kastmeained: õli, laimidest pressitud mahl, maitsesta soola ja pipraga. Kõige lõpus sega hulka värsked mündilehed.
Kommentaarid (0)