Lihatoidu retseptid

Pastasalat röstpaprika ja grillitud kabanossiga 

Toidutare, 10. juuni 2014, 01:20
Pastasalat röstpaprika ja grillitud kabanossiga 
Maitseist rikas.

Kogus: neljale

Koostisosad
SALAT
450 g Röstitud paprika (konserv) või
2 tk Värske paprika
1 tk Punane sibul
400 g Punased aedoad (konserv)
200 g Pasta (penne või riisikujuline)
100 g Feta
300 g Grill-kabanoss (Rakvere)
KASTE
4 sl Oliiviõli (külmpressitud)
2 sl Veiniäädikas
1 tl Vedel mesi
Sool
Must pipar
1 suur peotäis Münt

Valmistamine

Koori sibul ja lõika õhukesteks viiludeks, sega äädika ja õliga. Jäta marinaadi, kuni valmistad ülejäänud salatit. Grilli vorstid ja lase jahtuda. Keeda pasta al dente ja nõruta. Lase väheke jahtuda ning sega hulka sibulad koos marinaadiga, tükeldatud paprikad, voolava vee all pestud ja nõrutatud oad, grillitud ja tükeldatud kabanossid. Murenda salatile soovi korral peale meelepärane juust (grilljuustu puhul eelnevalt grillitud) ja kaunista salat basiiliku- või mündilehtedega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee