Pastasalat röstpaprika ja grillitud kabanossiga
Kogus: neljale
Koostisosad
SALAT
450 g Röstitud paprika (konserv) või
2 tk Värske paprika
1 tk Punane sibul
400 g Punased aedoad (konserv)
200 g Pasta (penne või riisikujuline)
100 g Feta
300 g Grill-kabanoss (Rakvere)
KASTE
4 sl Oliiviõli (külmpressitud)
2 sl Veiniäädikas
1 tl Vedel mesi
Sool
Must pipar
1 suur peotäis Münt
Valmistamine
Koori sibul ja lõika õhukesteks viiludeks, sega äädika ja õliga. Jäta marinaadi, kuni valmistad ülejäänud salatit. Grilli vorstid ja lase jahtuda. Keeda pasta al dente ja nõruta. Lase väheke jahtuda ning sega hulka sibulad koos marinaadiga, tükeldatud paprikad, voolava vee all pestud ja nõrutatud oad, grillitud ja tükeldatud kabanossid. Murenda salatile soovi korral peale meelepärane juust (grilljuustu puhul eelnevalt grillitud) ja kaunista salat basiiliku- või mündilehtedega.
Kommentaarid (0)