Kogus: neljale
Koostisosad
PENNESALAT
250 g Pasta (näiteks penne)
1 tk Punane sibul
1 tk Tšilli
18 tk Maasikad
KASTE
3 sl Oliiviõli
3 tk Laim (värskelt pressitud mahl)
1 suur peotäis Münt
Sool
Must pipar
VORSTID
300 g Grill-kabanoss pastasalatiga
Valmistamine
Keeda penned rohkes soolaga maitsestatud vees al dente, nõruta ja lase jahtuda. Seejärel kuumuta pannil õlis sektoriteks lõigatud sibul ja hakitud tšilli. Lase väheke jahtuda ja tõsta kaussi. Lisa penned ja sega läbi. Lisa roale poolitatud maasikad, väiksemaks rebitud münt, värske laimimahl ja õli. Jahvata peale soola ja musta pipart. Sega kergelt läbi, kaunista mündilehtedega ja serveeri kohe krõbekuumade vorstide kõrvale.
Kommentaarid (0)