Salati retseptid

Pennesalat laimi ja maasikatega 

Toidutare, 9. juuni 2014, 23:08
Grill-kabanoss pastasalatiga
Suvist kergust lisab grillitud kabanossile PENNESALAT LAIMI JA MAASIKATEGA. 

Kogus: neljale

Koostisosad
PENNESALAT
250 g Pasta (näiteks penne)
1 tk Punane sibul
1 tk Tšilli
18 tk Maasikad
KASTE
3 sl Oliiviõli
3 tk Laim (värskelt pressitud mahl)
1 suur peotäis Münt
Sool
Must pipar
VORSTID
300 g Grill-kabanoss pastasalatiga

Valmistamine

Keeda penned rohkes soolaga maitsestatud vees al dente, nõruta ja lase jahtuda. Seejärel kuumuta pannil õlis sektoriteks lõigatud sibul ja hakitud tšilli. Lase väheke jahtuda ja tõsta kaussi. Lisa penned ja sega läbi. Lisa roale poolitatud maasikad, väiksemaks rebitud münt, värske laimimahl ja õli. Jahvata peale soola ja musta pipart. Sega kergelt läbi, kaunista mündilehtedega ja serveeri kohe krõbekuumade vorstide kõrvale.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee