Puravikega šašlõkk seakaelakarbonaadist
Kiudainerikkad toidud
10. juuni 2014, 01:00

Ürdine kartulisalat sinepivinegretiga

Puravikega šašlõki juurde maitseb hea suvekerge ÜRDINE KARTULISALAT SINEPIVINEGRETIGA.

Kogus: neljale

Koostisosad
KARTULISALAT
800 g Kartul
200 g Marineeritud seened
2 tk Punane paprika (konservist või grillitud)
1 sl Petersell, murulauk või basiilik (hakitud)
3 sl Kapparid
KASTE
2 küünt Küüslauk (purustatud)
1 sl Valge veini äädikas
1 sl Dijoni sinep
3 sl Oliiviõli (külmpressitud)
Sool
Must pipar
LIHA
1 kg Puravikega šašlõkk seakaelakarbonaadist

Valmistamine

Koori  kartulid ja keeda soolaga maitsestatud vees pehmeks (värsked kartulid võivad olla koos koorega). Lase jahtuda ja lõika väiksemateks tükkideks.  Tükelda paprikad. Sega hakitud ürdid, paprikad, seened ja kapparid kartulite hulka. Sega kokku kastmeained ja sega salatiga. Lase pool tunnikest maitsestuda ning paku siis kohe koduselt maitsva šašlõki kõrvale.