Halloumi ja arbuusi salat mündiga
Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
400 g Rohelised oad
2 kg Arbuus
1 suur peotäis Münt (värsked lehed)
1 tk Sidrun (värskelt pressitud mahl)
3 sl Oliiviõli
400 g Halloumi
1 tk Gruusia leib
Valmistamine
1. Keeda oad soolakas vees 7–8 minuti jooksul pehmeks. Nõruta, kalla üle külma veega ja nõruta veel kord.
2. Lõika arbuus viiludeks ja viilud kolmnurkadeks. Sega arbuusiviilud ja oad. Sega hakitud mündilehed sidrunimahla ja oliiviõliga. Maitsesta soolaga.
3. Grilli õhukesteks viiludeks lõigatud halloumit paar minutit kummaltki poolt. Tõsta kuum juust salatile, nirista peale kaste ja serveeri röstitud gruusia leivaga.
Kommentaarid (0)