Kamajahust puderFoto: Jaan Heinmaa
Kiudainerikkad toidud
19. mai 2014, 00:56

Kamajahust puder

Võid pakkuda seda rooga soojalt nagu putru moosi- või võisilmaga (viimasel juhul ära suhkrut pane), aga ka jahtunult nagu magustoitu koos moosi ja piimaga. Pudrule võiks piima lisada pisut rohkem, magustoidule vähem.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 dl Kamajahu
12 dl Piim
2 sl Suhkur (soovi korral)
Sool
SERVEERIMISEKS
Marjad või moos või piim

Valmistamine

1. Kuumuta piim keemiseni, nirista hulka kamajahu ja terake soola. Keeda putru aeg-ajalt segades väiksel tulel 10 minutit.

2. Maitsesta soovi korral suhkruga. Serveeri soojalt võisilma või moosiga või jahtunult moosi ja piimaga.