Kui soovid ilusat roosat värvi mannavahtu, vali punasemad rabarberivarred. Üldjuhul on ka varre alumine osa roosam kui ülemine ots – võidki kasutada vaid alumist osa ja ülemised jupid keeta näiteks kisselliks või kasutada mõnes teises desserdis. Serveeri mannavahtu rabarberimoosi, piima või rõõsa koorega.
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
5 dl Vesi
2 vart Rabarber
3 sl Suhkur
1.25 dl Manna
Valmistamine
1. Puhasta ja haki rabarber.
2. Pane rabarber vee ja suhkruga keema ning keeda pudruks.
3. Lisa rabarberimassi hulka manna ja keeda tasasel tulel pidevalt segades, kuni moodustub paksem puder.
4. Lase massil maha jahtuda.
5. Jahtunud mass vahusta, kuni tekib kreemjas konsistents.
Kommentaarid (0)