Kalatoitude retseptid

Ceviche lõhe ja krevettidega 

Kaie Mei, 11. mai 2014, 23:25
Ceviche lõhe ja krevettidegaFoto: Seljamaa Fotostuudio
Laimi happesus muudab mereandide maitset sedavõrd, et toorest kala taldrikul ei oska nii mõnigi kahtlustada. Võid roa maitset ümardada vähese õliga, kuigi originaal näeb seda tervislikku rooga tunduvalt lihtsamana ette.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
200 g Kooritud krevetid
300 g Lõhe
3 tk Laim
1 tk Väike sibul
2 tk Tomat
1 tk Avokaado (väike)
1 sl Pune (värske)
Sool
Must pipar
SERVEERIMISEKS
Sai
Laim

Valmistamine

1. Lõika lõhest õhukesed viilud ja piserda üle 1 laimi mahlaga.

2. Teine laim pressi segule, mis koosneb krevettidest ning sibula-, tomati- ja avokaadokuubikutest.

3. Maitsesta segu ning serveeri koos lõheviiludega.

4. Piserda peale veel laimimahla ja soovi korral ka pisut õli.