Kiudainerikkad toidud

Mannavaht noore rabarberiga 

Lia Virkus, 12. mai 2014, 00:13
Mannavaht noore rabarberiga Jaan Heinmaa
Hapukas esimene rabarber teeb ka argise mannavahu heaks. Külma piimaga on see üks ütlemata maitsev järelroog.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
+ 1 tund vahu maha jahtumiseks

Koostisosad
250 g Rabarber
1 l Vesi
1.5 dl Suhkur
1.5 dl Manna
2 tl Vanillsuhkur
Piim (serveerimiseks)

Valmistamine

1. Koori ja tükelda rabarberid. Keeda koos vee ja suhkruga madalal kuumusel 10 minutit.

2. Nirista pidevalt segades sisse manna ja hauta segades veel 5 minutit.

3. Lase jahtuda Lisa vanillsuhkur ja vahusta kohevaks. Serveeri külma piimaga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee