Tai veisevokkFoto: Jaan Heinmaa
Kiudainerikkad toidud
12. mai 2014, 02:02

Tai veisevokk

Enne kui hakkad tegema veisevokki, pane tulele lisand – basmatiriis, kuna see valmib kauem. Vokiroog ise saab ruttu valmis ja maitseb imehea. Tšillipipart ei pea kartma, see annab roale vaid mõnusat mekki.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
400 g Veiseliha
1 punane kaun Tšilli
2 sl Austrikaste
2 sl Õli
1 peotäis lehti Basiilik
SERVEERIMISEKS
Basmatiriis
Spargelkapsas

Valmistamine

1. Pane riis keema.

2. Tükelda spargelkapsas õisikuteks ja auruta pehmeks. Kuumuta vokkpann, pane sinna õli. Lisa ribadeks lõigatud veiseliha ja puhastatud viilutatud tšilli. Kuumuta segades 3 minutit.

3. Lisa austrikaste ning prae, kuni liha on pehme.

4. Sega hulka hakitud basiilik. Serveeri vokirooga kuuma keedetud riisi ning aurutatud spargelkapsaga.