Karamellised Dops mini-juustukoogid
Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: üle 60 min
20 minutit + vähemalt 3 tundi kuni üle öö külmas või sügavkülmas
Koostisosad
210 g Mesikäpp Dops küpsised
2 dl Rõõsk koor 35%
200 g Maitsestamata toorjuust
190 g Keedetud kondenspiim
2 tl Vanillsuhkur
2 sl Vana Tallinna liköör (soovi korral)
KAUNISTAMISEKS
Marjad või granaatõunaseemned
Valmistamine
1. Vahusta toasoe toorjuust keedetud kondenspiimaga. Lisa vahustatud koor ja vanillsuhkur (soovi korral ka Vana Tallinna liköör) ning sega kreemi hulka.
2. Tõsta iga muffinivormi (või kohvitassi) põhja Dops-küpsis ja laota peale toorjuustukreem. Vajuta peale teine Dopsküpsis ja tõmba noaga pealt ühtlaseks.
3. Hoia vähemalt 3 tundi kuni üle öö külmkapis või sügavkülmas.
4. Kohvitassiga on mugav serveerida otse külmkapist. Sügavkülmast võetud koogid kummuta kohe taldrikutele ja jäta 15–20 minutiks toatemperatuurile sulama. Kaunista granaatõunaseemnete, marjade või lilleõitega.
Kommentaarid (0)