Kogus: kaheteistkümnele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
30 g Või
200 g Šokolaad
4 dl Nisujahu
1 dl Suhkur
2 sl Kakao
1 tl Küpsetuspulber
0.5 tl Sooda
0.5 tl Sool
3 dl Keefir (sobib ka maitsestamata jogurt)
1 tk Muna
1 tl Vanillsuhkur
Valmistamine
1. Sulata või koos 100 g šokolaadiga veevannis, teine pool šokolaadi tükelda. Oma maitse järgi võid kasutada kas piimašokolaadi või tumedat, 70% kakaosisaldusega. Tulemus saab täiesti erinev.
2. Sega jahu, suhkur, kakao, vanillsuhkur, küpsetuspulber, sooda ja sool.
3. Klopi omavahel keefir/jogurt ja muna. Vala koos või- ja šokolaadiseguga kuivainetele, lõpuks lisa veel tükeldatud šokolaad. Tainast proovi segada nii vähe kui võimalik! Jaga muffinivormidesse ja küpseta 190kraadises ahjus 20 minutit.
Kommentaarid (0)