Kiudainerikkad toidud

Mõnusalt terav sealihavokk 

Lia Virkus, 5. mai 2014, 00:45
Mõnusalt terav sealihavokk Jaan Heinmaa
Vürtsikas vokiroog, kuhu tasuks kindlasti lisada ka värsket tšillit, soovitatavalt linnusilmatšillit.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
400 g Seafilee
2 sl Õli
1 kaun Väike tšilli
3 tk Sibul
3 tk Porgand
300 g Suvikõrvits
170 g Šampinjon
2 dl Vesi
1 dl Vesi
1 dl Magusterav tšillikaste
1 sl Kartulijahu
Murulauk
Värske petersell
2 sl Sojakaste, vajadusel gluteenivaba

Valmistamine

1. Lõika liha peenikesteks ribadeks ja sibulad õhukesteks sektoriteks.

2. Viiluta porgandid, suvikõrvits ja seened. Puhasta ja haki tšilli.

3. Aja vokkpannil õli tuliseks. Pane pannile liharibad ja pruunista. Lisa sibul, porgand ja tšilli, kuumuta segades läbi. Vala hulka 2 dl vett, tšilli- ja sojakaste, hauta kaane all 15 minutit.

4. Sega juurde suvikõrvitsa- ja seeneviilud ning hauta veel 10 minutit. Sega kartulijahu 1 dl veega ja lisa pannile, kuumuta segades keemiseni.

5. Maitsesta vajadusel veel sojakastmega. Puista üle hakitud murulauguga ja serveeri keedetud basmatiriisiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee