Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
1 tk Punane greip (kooritud, säsi eemaldatud)
1 tk Valge greip (kooritud, säsi eemaldatud)
6 lehte Tai basiilik
45 ml Greibiviin
10 ml Suhkrusiirup
15 ml Laimimahl
Purustatud jää
SUHKRUSIIRUP
3 osa Suhkur
2 osa Vesi
Valmistamine
1. Lase greip püree-ekstraktorit kasutades mahlapressist läbi.
2. Pane Tai basiiliku lehed kokteilisegajasse. Suru õrnalt.
3. Lisa greibiviin, 60 ml greibimahla, suhkrusiirupit, laimimahla ja purustatud jääd ning raputa hoolikalt.
4. Kalla jahutatud klaasi. Vajadusel lisa limonaadi. Soovi korral eemalda lehed.
Suhkrusiirupi valmistamine
1. Kalla suhkur ja vesi paksu põhjaga potti ja kuumuta väga madalal kuumusel pidevalt segades, kuni suhkur on lahustunud.
2. Tõsta kuumust ja keeda segu 10 minutit.
3. Tõsta tulelt ja lase täielikult jahtuda. Hoia õhukindlas anumas ja jahedas kohas.
Kommentaarid (0)