Murulaugused kanafileed melonisalatigaFoto: Jaan Heinmaa
Pille Enden 28. aprill 2014 02:41
Maitseka toorjuustuga täidetud kanafi lee on serveeritud kerge vürtsise salatiga. Kui teravust ei armasta, siis ei maksa tšillit lisada.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
4 sl Muruluguga toorjuust
2 sl Päikesekuivatatud tomat (hakitud)
4 tk Kanafilee
1 peotäis lehti Basiilik
12 viilu Toorsuitsusink
MELONISALAT
400 g kuubikuid Melon
1 tk Punane sibul
1 tk Jääsalat
2 tl Punane tšilli (hakitud)
3 sl Oliiviõli
2 sl Sidrunimahl
Sool
Must pipar

Valmistamine

1. Sega toorjuust ja hakitud päikesekuivatatud tomatid. Tee kanafileesse küljelt sisselõige nii, et tekiks justkui tasku, ja täida see toorjuustuga. Raputa fileele igast küljest soola. Pane peale basiilikuleht või paar ja keera ümber singiviil. Küpseta 175-kraadises ahjus 20–25 min.

2. Tõsta ahjust ja lase enne serveerimist 5 min fooliumi all seista. Lõika meloni viljaliha kuubikuteks, viiluta sibul ja salat. Haki tšilli hästi peeneks. Sega kõik tükeldatud ained kausis. Lisa õli ja sidrunimahl. Maitsesta soola ja pipraga. Serveeri kanafileega.