Murulaugused kanafileed melonisalatiga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
4 sl Muruluguga toorjuust
2 sl Päikesekuivatatud tomat (hakitud)
4 tk Kanafilee
1 peotäis lehti Basiilik
12 viilu Toorsuitsusink
MELONISALAT
400 g kuubikuid Melon
1 tk Punane sibul
1 tk Jääsalat
2 tl Punane tšilli (hakitud)
3 sl Oliiviõli
2 sl Sidrunimahl
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Sega toorjuust ja hakitud päikesekuivatatud tomatid. Tee kanafileesse küljelt sisselõige nii, et tekiks justkui tasku, ja täida see toorjuustuga. Raputa fileele igast küljest soola. Pane peale basiilikuleht või paar ja keera ümber singiviil. Küpseta 175-kraadises ahjus 20–25 min.
2. Tõsta ahjust ja lase enne serveerimist 5 min fooliumi all seista. Lõika meloni viljaliha kuubikuteks, viiluta sibul ja salat. Haki tšilli hästi peeneks. Sega kõik tükeldatud ained kausis. Lisa õli ja sidrunimahl. Maitsesta soola ja pipraga. Serveeri kanafileega.
Kommentaarid (0)