Kiudainerikkad toidud

Karulaugu-sealiha vokk 

Pille Enden, 28. aprill 2014, 03:15
Karulaugu-sealiha vokkFoto: Jaan Heinmaa
Vürtsika roa valmimiseks kulub alla poole tunni, mistõttu see sobib suurepäraselt argiõhtuks. Karulaugu asemel võid lisada hoopis spinatit. Serveeri juurde nuudleid või riisi.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 tk Punane sibul
1 kaun Punane tšilli
1 küüs Küüslauk
1 tk Paprika
450 g Sealiha (sisefilee)
2 sl Õli
2 suurt peotäit Karulauk
3 sl Austrikaste
2 sl Sojakaste, vajadusel gluteenivaba

Valmistamine

1. Koori sibul ja lõika viiludeks. Haki küüslauk ja tšilli hästi peeneks. Poolita paprika, eemalda seemned ja lõika peenteks ribadeks. Lõika ka sealiha peenteks ribadeks.

2. Aja õli vokkpannil hästi kuumaks, pruunista liha kiiresti õlis kahes osas ning tõsta kõrvale. Lisa pannile paprika, sibul, tšilli ja küüslauk ning voki paar-kolm minutit.

3. Lisa karulauk ja kuumuta läbi. Sega soja- ja austrikaste ning vala pannile. Tõsta pannile liha ja küpseta 3–4

minutit. Serveeri nuudlite või riisiga.