Rukkiampsud õhulise veisesingi ja suitsjuustuga
Koostisosad
12 tk Kuivatatud rukkikrõpsud (näiteks küüslaugumaitselised)
100 g Suitsujuust
1 küüs Küüslauk
5 sl Majonees
150 g Õhuline sealihasink või veiselihasink
12 tk Pärlsibul (marineeritud)
1 tk Punane paprika
Aedtill
Valmistamine
1. Riivi suitsujuust, sega pressitud küüslaugu ja majoneesiga. Maitsesta soovi korral aroomisoolaga.
2. Tõsta kuhjake suitsujuustusegu igale rukkikrõpsule, voldi 2 singiviilu koos kauniks rosetiks ja säti rukkikrõpsule. Jäta vahele õhuline volt, kuhu torka väike paprikarõngas või -riba ja pärlsibul.
3. Kaunista tillioksaga. Valmista samal moel ka ülejäänud suupisted.
Kommentaarid (0)