Taimetoidu retseptid

Rukkiampsud õhulise veisesingi ja suitsjuustuga 

Toidutare, 20. aprill 2014, 22:38
Rukkiampsud õhulise veiseingi ja suitsjuustuga
Kogus 12 tükki.

Koostisosad
12 tk Kuivatatud rukkikrõpsud (näiteks küüslaugumaitselised)
100 g Suitsujuust
1 küüs Küüslauk
5 sl Majonees
150 g Õhuline sealihasink või veiselihasink
12 tk Pärlsibul (marineeritud)
1 tk Punane paprika
Aedtill

Valmistamine

1. Riivi suitsujuust, sega pressitud küüslaugu ja majoneesiga. Maitsesta soovi korral aroomisoolaga.

2. Tõsta kuhjake suitsujuustusegu igale rukkikrõpsule, voldi 2 singiviilu koos kauniks rosetiks ja säti rukkikrõpsule. Jäta vahele õhuline volt, kuhu torka väike paprikarõngas või -riba ja pärlsibul.

3. Kaunista tillioksaga. Valmista samal moel ka ülejäänud suupisted.