Kogus: kuuele
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
370 g Röstsai
3 tk Keedetud muna
100 g Riivjuust
100 g Sulatatud juust (Merevaik, toasoe)
100 g Majonees
100 g Hapukoor 30%
150 g Õhuline sink sealihast või veiselihast
1.5 dl Sinepi-meekaste
3 dl Kurgisalat (näit. Felix)
1 tk Paprika
Till
Valmistamine
1. Sega täidise jaoks toasoe sulajuust majoneesi ja koorega, lisa riivitud munad ja juust. Maitsesta vajadusel aroomisoolaga.
2. Lõika saiaviiludel ääred ära. Lao alusele 4 saiaviilu, määri peale pool juustu-munatäidisest. Lao peale teine kiht saiaviile. Määri peale mee-sinepikaste, sellele kurgisalat ja laota peale mõnus kiht singiviile. Taas lao peale kiht saia ning kata tort pealt ja külgedelt ülejäänud juustu-munatäidisega.
3. Kata tort toidukilega ning hoia üleöö külmas. Vahetult enne serveerimist määri peale kurgisalatit ning kaunista tort singiviilude, paprikaribade ja tilliokstega.
Kommentaarid (0)