Halvaakeeks apelsinimarmelaadiga
Koostisosad
200 g Või
2 dl Suhkur
3 tk Muna
1 dl Apelsinimarmelaad
100 g Sukaad
1 dl Purustatud mandlid
2 sl Kakaopulber
4 dl Nisujahu
1 tl Küpsetuspulber
2 sl Rumm
100 g Halvaa
VORMI JAOKS
Või
Riivsai või manna
Valmistamine
1. Vahusta toasoe või suhkruga. Lisa ükshaaval munad, samal ajal edasi vahustades.
2. Sega hulka marmelaad, sukaad, mandlipuru ja kakaojahu.
3. Seejärel sega hulka küpsetuspulbrijahusegu, rumm ja riivitud halvaa.
4. Tõsta tainas võiga määritud ja riivsaiaga ülepuistatud 1,5–2-liitrisse rõngasvormi. Küpseta ahjus 160° juures 1 tund. Jahuta keeksi pool tundi vormis ja kummuta siis välja.
Kommentaarid (0)