Mango-mandariini pokaalipasha laimigaFoto: Jaan Heinmaa
Kiudainerikkad toidud
14. aprill 2014, 01:18

Mango-mandariini pokaalipasha laimiga

Kerge lahe pasha, mis sobib hästi lihavõttehommikusele rikkalikule peolauale. Tervislik magusroog valmib kõigest veerand tunniga. Kookoskoor annab maiusele mõnusa maitsenüansi ja vahukoor vajaliku kohevuse. Kaunid kollased kompotipuuviljad lisavad õhulisust ja maitset veelgi.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
400 g Kohupiimapasta
1 dl Kookoskoor
1 dl Rõõsk koor 35%
0.5 dl Tuhksuhkur
2 tl Vanillsuhkur
312 g Mandariinikompott
1 tk Mango või
425 g Mangokompott
1 tk Laim

Valmistamine

1. Tükelda mango kuubikuteks.

2. Tõmba laimikoorest peeneid ribasid kaunistuseks, pressi viljast välja mahl ja kalla vaid mahl mangole. Lase maitsestuda, kuni valmistad ülejäänud magustoitu.

3. Vahusta vahukoor suhkrutega, sega hulka kohupiim ja kookoskoor, kõige lõpuks ka mangotükid ja suurem osa mandariinidest (osa jäta kaunistuseks kõrvale).

4. Tõsta pokaalidesse, kaunista mandariinilõikude ja laimikooreribadega.