Kiudainerikkad toidud

Aasiapärased beebiforellid 

Raili Mikk, 6. aprill 2014, 23:09
Aasiapärased beebiforellidFoto: Jaan Heinmaa
Õuetäis häid aroome.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
4 tk Beebiforell
1 suur punt Petersell
2 vart Sidrunhein
3 küünt Küüslauk
1 4 cm jupp Ingver
Sool
Must pipar
Koriander (jahvatatud)
Õli (praadimiseks ja pintseldamiseks)
KAPSASALAT
1 pea Varajane värske kapsas (väike)
300 g Suvikõrvits
300 g Türgi oad
1 sl Maapähkliõli
Sool
Must pipar
1 peotäis Aed-harakputk

Valmistamine

1. Haki petersell, sidrunhein, küüslauk ja kooritud ingver. Prae neid pannil õlis. Hõõru puhastatud kalad soola, musta pipra ja koriandriga. Täida kalade kõhud seguga, kinnita hambatikuga ja pintselda õliga. Grilli kalu kummaltki poolt 6–7 minutit.

2. Lõika kapsas ribadeks, suvikõrvits kangideks ja oad juppideks. Prae köögivilju õlis, kuni kõik on pehmed. Maitsesta soola ja pipraga. Lõpuks sega hulka hakitud harakputk.

SOOVITUS!

Kui värskeid ube parajasti pole, kasuta külmutatud varianti.