– ainult nii maitseb see mõnusalt krõbisevana.
Kogus: kuuele
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
BESEED
5 tk Munavalge
300 g Tuhksuhkur
TORT
300 g Rõõsk koor 35%
2 tl Vanillsuhkur
1 tk Granaatõun
Valmistamine
1. Vahusta munavalged kõvaks vahuks, sõelu vahustamist jätkates vähehaaval hulka tuhksuhkur. Munavalged
peavad olema otse külmkapist võetud, hästi külmad!
2. Tõsta võiga määritud ja tuhksuhkruga üle puistatud pärgamentpaberile kõvast segust väikesed kuhjad või pritsi läbi tordipritsi. Küpseta 110 kraadi juures 1 tund 15 minutit. Keera kuumus kinni ja lase beseedel lahtise ahjuuksega kuivada-jahtuda.
3. Tordi jaoks laota kiht beseesid klaaskausi põhja. Vahusta koor vanillsuhkruga ja sega hulka väheke purustatud beseesid. Soovi korral ka pooled granaatõunaseemnetest. Kaunista ka pealt beseede ja ülejäänud granaatõunaseemnetega. Naudi kohe!
Kommentaarid (0)