Pasha kakao ja brändikirssidega
Kogus: kuuele
Valmistusaeg: üle 60 min
20 min + nõrgumiseks ööpäev + maitsestub öö läbi
Koostisosad
300 g Külmutatud kirsid
0.5 dl Brändi
150 g Või
2 dl Suhkur
Sool
4 sl Kakaopulber
Vanillsuhkur
750 g Kohupiim
2 dl Rõõsk koor 35%
100 g Šokolaad
Valmistamine
1. Sulata kirsid ja pane juba eelmisel õhtul brändisse maitsestuma.
2. Sulata või, sega hulka suhkur, näpuotsaga soola, vanillsuhkur ja kakaopulber. Lase jahtuda.
3. Hõõru kohupiim väikeste koguste kaupa või hulka. Sega juurde vahustatud koor. Lisa nõrutatud kirsid ja hakitud šokolaad. Tõsta segu marliga kaetud vormi, suru tihedalt kokku, aseta peale raskus ja jäta
ööpäevaks nõrguma.
4. Kummuta vormist ja kaunista.
Kommentaarid (0)