Kala paprikaga tarrendis
Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
1.5 kg Valge kala (ahven, haug, luts jt)
8 dl Vesi
MARINAAD
8 tera Must pipar
5 tera Vürts
2 lehte Loorber
1 sl Suhkur
1 sl Sool
1 tk Sibul
2 tk Paprika
5 sl Valge veini äädikas
Valmistamine
1. Puhasta kala soomustest. Lõika ära pea, saba ja uimed. Pane äralõigatud osad potti, kalla peale külm vesi ja lase keema. Eemalda vaht ja keeda 10–15 min. Kurna saadud puljong ja vala uuesti potti.
2. Poolita paprika, eemalda seemned ja lõika viiludeks. Koori sibul ja lõika ratasteks. Lisa potti marinaadiained (v.a äädikas) ja keeda 5 min.
3. Lõika kala tükkideks, soovi korral eemalda enne luud. Lisa marinaadi äädikas ja kalatükid ja keeda väikesel tulel 3–4 min. Tõsta purki ja jahuta.
Kommentaarid (0)