Omletirull külmsuitsulõhe ja spargligaFoto: Jaan Heinmaa
Hommikusöögi retseptid
7. aprill 2014, 05:57

Omletirull külmsuitsulõhe ja spargliga

Kohev õhuline rull on hõrk hommikune suutäis. Kui värsket sparglit pole, siis maitseb hea ka konserveeritud spargel. Seda pole keeta vaja.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
20 min + 20–25 min ahjus

Koostisosad
6 tk Muna
1 dl Rõõsk koor 35%
Sool
Must pipar
3 sl Majonees
150 g viile Külmsuitsulõhe
5 vart Spargel

Valmistamine

1. Keeda spargleid soolaga maitsestatud vees 3–4 min ja nõruta.

2. Klopi munad lahti, klopi hulka vahukoor ja maitsesta soola ning pipraga. Vala muna-kooresegu küpsetuspaberile ahjupannile (u 20 x 30 cm) ja küpseta 200-kraadises ahjus 20–25 minutit.

3. Võta ahjust, kummuta teisele küpsetuspaberile. Määri omletile majonees, lao peale lõheviilud ja sparglivarred. Keera rulli ja lase jahtuda. Lõika juppideks.