Vutimunad küüslaugu-sinepikastmesFoto: Jaan Heinmaa
Lihatoidu retseptid
7. aprill 2014, 05:50

Vutimunad küüslaugu-sinepikastmes

Iga väike kirju vutimuna on nagu omanäolise mustriga kunstiteos. Nende väikeste munade koorimine on lausa
teraapia, saab tükk aega toimetada ja omi mõtteid mõelda.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: kuni 20 min
+ maitsestuvad üle öö

Koostisosad
24 tk Vutimuna
0.5 dl lehti Petersell
6 tk Anšoovis (filee)
1 sl Prantsuse sinep
1 dl Oliiviõli
2 küünt Küüslauk

Valmistamine

1. Pane munad külma vette, lase keema ja keera siis kuumus maha. Hoia 2 min kuumas vees, kurna vesi ära ja kalla peale külm vesi.

2. Töötle petersellilehed, anšoovisefileed, sinep ja õli saumikseriga ühtlaseks pastaks. Sega hulka purustatud küüslauk.

3. Koori munad ja sega kaste munadega. Jäta munad ööks kastmesse seisma.