Vutimunad küüslaugu-sinepikastmesFoto: Jaan Heinmaa
7. aprill 2014, 05:50
Vutimunad küüslaugu-sinepikastmes
Iga väike kirju vutimuna on nagu omanäolise mustriga kunstiteos. Nende väikeste munade koorimine on lausa
teraapia, saab tükk aega toimetada ja omi mõtteid mõelda.
teraapia, saab tükk aega toimetada ja omi mõtteid mõelda.
Kogus: kuuele
Valmistusaeg: kuni 20 min
+ maitsestuvad üle öö
Koostisosad
24 tk Vutimuna
0.5 dl lehti Petersell
6 tk Anšoovis (filee)
1 sl Prantsuse sinep
1 dl Oliiviõli
2 küünt Küüslauk
Valmistamine
1. Pane munad külma vette, lase keema ja keera siis kuumus maha. Hoia 2 min kuumas vees, kurna vesi ära ja kalla peale külm vesi.
2. Töötle petersellilehed, anšoovisefileed, sinep ja õli saumikseriga ühtlaseks pastaks. Sega hulka purustatud küüslauk.
3. Koori munad ja sega kaste munadega. Jäta munad ööks kastmesse seisma.
Kommentaarid (0)