Lõunasöögi retseptid

Külma ilma pajaroog 

Raili Mikk, 3. oktoober 2012 13:54
Külma ilma pajaroogFoto: Jaan Heinmaa
Mõnus kodune pajaroog, mida aina sööd ja ei saa pidama!

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
Lambaliha või
600 g Sealiha
400 g Kaalikas
3 tk Porgand
3 küünt Küüslauk
1 tk Sibul (suur)
4 tk Kartul
2 spl Nisujahu
2 spl Sojakaste
1 spl Siirup
Sool
Must pipar
5 dl Vesi
3 - 4 spl Õli

Valmistamine

Lõika liha tükkideks ja pruunista haudepotis väheses õlis. Maitsesta soola-pipraga. Lisa tükeldatud kaalikad, porgandid, küüslaugud, sibul ja jahu ning prae veel 5 minutit, kuni kõik on kauni pruuni jume saanud. Lisa sojakaste, siirup ja vesi. Lase tund aega vaiksel tulel haududa. Veerand tundi enne valmimist lisa kartulikuubikud. Serveeri hapukoorega.