Kreeka köök

Kaalika-porgandisalat fetaga 

Raili Mikk, 3. oktoober 2012 13:55
Kaalika-porgandisalat fetagaFoto: Jaan Heinmaa
Tilk päevalilleõli lisab salatisse head pähklist mekki.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
200 g Porgand
200 g Kaalikas (noor)
1 spl Sojakaste (hele)
1 spl Šerri (kuiv)
2 spl Oliiviõli
1 tk Õun (suur)
150 g Feta juust
50 g Seedermänni seemned
Koriander (värske)

Valmistamine

Riivi kaalikad ja porgandid, sega kokku õli, šerri ja sojaga ning jäta 10 minutiks maitsestuma. Kuumuta segu vokkpannil 3 minutit, siis võta pann tulelt ja riivi juurde õun. Serveeri seemnete, juustukuubikute ja värskete ürtidega. Nirista peale veidi head oliivi- või päevalilleõli.