Kasutajate retseptid

koorene pasta 

Toidutare, 29. mai 2010, 13:52

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
500 g pastat
300 g kanafileed (või kalkuni)
1 suur paprika
200 ml 10% rõõska koort
1 sibul
2 küüslauguküünt
broilerimaitseainet, soola, pipart
1 spl õli
maitsestamiseks murulauku

Valmistamine

Praadida suurel woki pannil peeneks hakitud paprika ja sibul. Kui sibul klaasjas, lisada väikesteks tükkideks lõigutud kanafilee. Samal ajal keeta pasta õli ja soolaga. Kui kana on küps, maitsestada see ning lisada pressitud küüslauk ja valada peale rõõsk koor. Kuumutada, kuni koor läheneb keemistemperatuurini. Maitsestada vajadusel kastet. Nõrutada pasta ja valda see pannile. Segada ja serveerida murulauguga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee