Kalatoitude retseptid

Räimevorm karri ja koriandriga 

Kaie Mei, 6. september 2012, 10:26
Räimevorm karri ja koriandriga Artur Sadovski
Vürtsikas vaheldus klassikalisele räimevormile, aga ka see maitseb hästi koos keedetud kartulitega. Hea uudis toimekatele köögiviljaaednikele – vormi põhjast leiab ka suvikõrvitsat ja tomatit.

Kogus: kolmele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
300 g Räimefilee
0.5 tl Sool
Karripasta (või pulber)
0.5 tk Suvikõrvits (väike)
1 tk Tomat
Koriander (värske)
2 - 3 tk Küüslauk
2 - 3 dl Rõõsk koor
Koriandriseemned (soovi korral)

Valmistamine

Puhasta ja fileeri räimed. Nõruta hoolega ning sega läbi soola ja karriga. Haki suvikõrvits ja tomati viljaliha kuubikuteks ning tõsta küpsetusvormi põhjale. Kata hakitud koriandri, küüslaugu ja seejärel räimefileedega. Vala peale nii palju rõõska koort, et see fileed kataks. Puista veel peale pisut soola, karrit ning soovi korral rohelisi koriandriseemneid, mis on mahedamad kui kuivatatud seemned. Küpseta kaane või fooliumi all 180-kraadises ahjus 25 minutit ehk kuni räimede küpsemiseni.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee