Mehhiko köök

Kalatortiljad tequila-laimi-hapukoorekastmega 

Kristina Lupp, 8. juuni 2012, 06:33
Kalatortiljad tequila-laimi-hapukoorekastmesFoto: Taivo Tenso
Hmm...kala satub tortiljade vahele teenimatult harva.

Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
3 tk Kalafilee (valge kala, näiteks koha)
Vürtsköömen (jahvatatud, soovi korral)
Sool
Must pipar
Nisujahu (paneerimiseks)
0.25 tk Valge peakapsas
8 tk Tortilja (maisi)
1 kimp Koriander
2 tk Laim
TEQUILA-LAIMI-HAPUKOOREKASTE
2.5 dl Hapukoor
30 ml Tequila
1 tk Laim (riivitud koor ja mahl)
Sool
Must pipar

Valmistamine

Lõika kalafilee 10 x 5 cm kuubikuteks, paneeri vürtsköömnete, soola ja pipraga segatud jahus ja prae pannil küpseks. Riivi kapsast ilusad pikad ribad. Võta tortiljad, mässi fooliumisse ning soojenda ahjus. Haki koriander ja lõika laimid sektoriteks. Aseta kõik toorained eraldi taldrikutele ning lase külalistel valmistada ise omale neist tortiljad. Paku juurde kastet, mille jaoks tuleb kõik komponendid vaid kokku segada.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee