Lõunasöögi retseptid

Värskehernesupp tomati ja peekoniga 

Toomas Volkmann, 31. juuli 2012, 07:08
Värskehernesupp tomati ja peekoniga Mark Raidpere
Serveeri suppi koos lusikatäie värskelt valminud pestoga.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
700 g Herned (värsked või külmutatud)
150 g Kuumsuitsupeekon
3 tk Šalottsibul
8 tk Kobartomat
1.5 tk Porgand
3 spl Või
2 küünt Küüslauk
1.5 - 2 l Kanapuljong
Aedtill
Petersell
Sool
Must pipar
1.5 dl Rõõsk koor 35%-line

Valmistamine

1. Haki kõik koostisosad kuubikuteks. Sulata poti põhjas või ja lisa küüslauk, kuumuta veidi. Tõsta juurde peekon, prae kergelt läbi. Pane juurde tükeldatud aedviljad ja kuumuta, seejärel eemalda tulelt ja lase 20 minutit maitsetel seguneda.

2. Lisa kuum puljong ja maitsetaimed ning lase supil madalal kuumusel kokku keeda. Maitsesta soola ja pipraga; 5–10 minutit enne serveerimist lisa rõõsk koor.

3. Supi kõrvale passib röstitud ciabatta ning supi sisse värske pesto.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee