Kogus: kahele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
12 tk Savoiard"i küpsised
2 dl Tee (jahtunud)
2 tl Lagritsa- või salmiaagiliköör
1 dl Rõõsk koor 35%-line
2 spl Suhkur
Mascarpone või
200 g Kohupiimakreem
3 - 4 tk Marianne-batoon lagritsaga
Kakao (kaunistuseks)
Valmistamine
Aseta küpsised kõrgemate servadega piklikusse nõusse. Nirista ühtlaselt peale tee-liköörisegu. Kui soovid, tee eraldi portsud väikestele taldrikutele, kuid siis kasta küpsised vaid hetkeks tee sisse, muidu vettivad nad liiga läbi. Vahusta koor suhkruga ning sega kokku mascarpone ja seibideks lõigatud kommidega. Kalla segu küpsistele ning kaunista kommide ja kakaoga. Lase enne serveerimist 20 minutit jahedas seista.
Kommentaarid (0)