Linnuliha retseptid

Aurutatud kanapallid 

Kaie Mei, 5. märts 2012, 16:12
Aurutatud kanapallid Artur Sadovski
Peaaegu olematu rasvasisaldusega lihapallid, mida on mõnus külma eelroana nautida.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 tk Tšilli (punane)
300 g Kanahakkliha
1 tl Ingver (riivitud)
1 tk Munavalge
0.5 tl Sool
1 dl Seesamiseemned
Laimikoor, sidrunhein, ingver (soovi korral serveerimiseks)
Jääsalat
KURGISALAT
3 spl Koriander (hakitud)
0.5 dl Õli
Sool
Küüslauk (soovi korral)

Valmistamine

1. Haki tšilli imeväikesteks kuubikuteks ning sega ülejäänud ainetega, välja arvatud seesamiseemned. Vormi kahe teelusika abil hakklihamassist võrdse suurusega pallid ning püherda neid seesamiseemnetes. Auruta 5–10 minutit kaane all. Soovi korral maitsesta vett laimikoore, sidrunheina või ingverijuurega.2. Jahuta pallid ning serveeri jääsalati ja isetehtud kurgisalatiga. Selleks blenderda koriander õli ja maitseainetega ühtlaseks kastmeks ning sega kurgiviiludega. Soovi korral täienda kooslust magushapu tšillikastmega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee