Paltuse filee sidruni ja tilligaFoto: Seljamaa Fotostuudio
31. jaanuar 2012, 06:22
Paltuse filee sidruni ja tilliga
Kiire ja lihtne kalaroog, kus võid kasutada ükskõik millist
suuremat sorti valge kala fileed või miks mitte ka tervet kala.
Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
1 tk Paltusefilee (suur)
Must pipar
Sool
2 tk Sidrun
1 kimp Aedtill
Valmistamine
Maitsesta kalafilee mõlemalt poolt soola ja musta pipraga. Aseta kalafilee kalade grillimise restile ja kata mõlemalt poolt esmalt väiksemat sorti tilliokste ja siis sidruniviiludega. Grilli sõltuvalt kala paksusest kummaltki poolt umbes 5 minutit ja serveeri kohe.IDEE: Kui grillahju talvel välja vedada pole mugav, küpseta kala ahjus ja lase viimased minutid grill-režiimil veidi värvi juurde. Sidrunisse pakitult on kala mõnus küpsetada ka fooliumisse mähitult.
Kommentaarid (0)