Pähklite ja kodujuustuga võileivatort
Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
3 tk Vormisai (mitte röstsai)
TÄIDIS I
200 g Sulatatud juust (näiteks Merevaik)
200 g Kodujuust
1 tk Paprika
Sool
Must pipar
1 dl Majonees
TÄIDIS II
200 g Kodujuust
150 g Ananass (purustatud, konserv)
120 g Kreeka pähkel (hakitud)
100 g Riivjuust
1 dl Majonees
KAUNISTUSEKS
2 dl Rõõsk koor 35%-line
Sool
200 g Kodujuust
Riivjuust
Ananass (konservist)
Kreeka pähkel
Lehtsalat
Kreeka pähkel
Lehtsalat
Valmistamine
Haki paprika ja Kreeka pähklid peeneks. Sega valmis täidised. Aseta saiaviilud tihedalt üksteise kõrvale ja kata esimese täidisega. Seejärel lao peale uus kiht saiaviile ja laota peale teine täidis. Pealmiseks kihiks pane taas saiaviilud. Kata tort toidukilega ja aseta mõneks tunniks külmkappi, peale kerge vajutis.Enne lauale andmist vahusta koor näpuotsatäie soolaga. Nõruta kodujuustust liigne vedelik välja. Kata tort vahukoorega ja kaunista salatilehtede, kodujuustu, riivjuustu, pähklite ja ananassiviiludega.Kogus 12-le.
Kommentaarid (0)